Meer danalleen handelen.

Betrouwbare en energieke partner voor grote
volumes (sport-)merkkleding en merkartikelen.

Bekijk de video

Wat we doen,in één minuut.

Overproductieof leftovers

Hybrid Trading is gespecialiseerd in de in- en verkoop van grote volumes merkkleding uit overproductie of overstock. Originele A-merkartikelen, waaronder sportkleding, ondergoed, t-shirts, shorts, schoenen, sokken en accessoires. Wij zorgen dat de merkartikelen tegen aantrekkelijke prijzen beschikbaar zijn voor de Europese markt.

Distributeur

Als jonge en betrouwbare partij staan we open voor distributeurschap. U profiteert van ons grote netwerk, afzetkanalen, kennis van de markt en innovatieve logistieke mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Licentie / SMU’s

Door onze marktkennis en afzetkanalen is Hybrid Trading uw ideale partner om een (sub-)licentie of Special Make up onder te brengen. Wij werken samen met degelijke partners in Azië en Europa die gegarandeerd produceren volgens de maatstaven van het merk.

VAS(Value Added Services)

U wilt als inkoper van een grootwinkelbedrijf een goede verdeling van producten over de filialen in de juiste maatboog. Via het innovatief logistiek centrum ontzorgen wij u volledig en verdelen wij naar uw wens de producten over de filialen.

Hoe kunnen wij helpen?

Belleninfo@hybridtrading.nl

Via een modern logistiek centrum leveren wij oplossingen op maat

Over ons

Hybrid Trading is opgericht door Paul Hogenbirk en Dennis de Groot. Al van jongs af aan zijn we samen bezig met handeldrijven. Zo hebben we in onze wilde jaren heel wat gehandeld op allerlei e-commerce platformen.

Toen we Hybrid Trading oprichtten, hadden we beiden al een groot netwerk in de Europese Unie. Hierdoor kunnen we grote volumes A-merk (sport-)kleding en merkartikelen direct uit voorraad leveren tegen aantrekkelijke prijzen.

Van onze relaties horen we vaak dat wij anders zijn. We houden van transparantie en we handelen met open vizier. Op zoek naar een betrouwbare partner met kennis van de markt én de juiste contacten? Ontmoet een energiek team met vernieuwende ideeën!

PaulHogenbirk

Co-Owner

Paul richt zich met name op de inkoop van restpartijen merkkleding en merkartikelen. Deze enthousiaste, vrolijke en sociale Brabander is een rasoptimist. Hij gaat recht op zijn doel af en handelt snel en adequaat. Maar altijd met respect voor alle partijen, want hij gaat voor langdurige relaties.

Dennisde Groot

Co-Owner

Dennis is een creatieve ondernemer die altijd in mogelijkheden denkt. Hij heeft veel kennis van de markt voor merkkleding en van consumentenbehoeften. Zijn focus ligt op het ontzorgen van inkopers van grootwinkelbedrijven en het realiseren van een aantrekkelijke marge voor alle partijen. Dennis heeft een rustige persoonlijkheid en is een echte doorzetter.

Wij handelen snel en adequaat, komen onze afspraken na en gaan voor langdurige relaties.